Dec 31 2011

¡Feliz año nuevo! (Gott nytt år!)

Klockan är bara halv elva här, och jag hoppas och tror att vi ska bege oss till någon random strand för sol och bad :)

Hoppas ni firar in det nya året ordentligt, vi har inga direkta planer, men jag tror att någon random strand vid tolvslaget är bäst att vara vid!

Och var inte rädda för 2012! Jag har varit vid mayapyramiderna och checkat läget! Det är tid för förändring, inte undergång ;)
Vår fantastiska guide är killen med kollen! Även om det är lite läskigt att tänka på vad som faktiskt håller på att hända. Starkare stormar, större och fler jordbävningar. Han nämnde även de stora isblocken som lossnat från både nord- och sydpolen. Ett var lika stort som Manhattan tydligen. Tror det var utanför Argentina där någonstans. Scary shit!

Men tänk inte på det ikväll (mohahaha!), ha det fantastiskt så hörs vi nästa år! ;)

2 Svankande katter.

2 Kommentarer to “¡Feliz año nuevo! (Gott nytt år!)”

 1. Elfrida @ popgownia.webblogg.seon 02 Jan 2012 at 3:38 1

  Jag har alltid trott på “The shift of ages” 2012 då medvetandet tar plats i samhället för att skapa förändring. Kanske låter något naivt, men det känns bra att hoppas på en förändring.

  Jag tycker allt tjafs om jordens undergång är så jäkla dumt p.g.a. att det finns de som totalköper Hollywoodteorin och till och med begår kollektivt självmord. Statistiken kommer stiga något enormt den dagen tror jag, framför allt då i USA!

  GOTT NYTT ÅR! (:
  Elfrida @ popgownia.webblogg.se recently posted..The year of 2012My Profile

  [Svara]

  Zarah-Lou Reply:

  Jag hoppas VERKLIGEN att den teorin stämmer! Verkligen någonting vi och vår planet behöver! Inte mer obalans och katastrofer..
  Zarah-Lou recently posted..Båtar och vatten.My Profile

  [Svara]

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg