Feb 08 2015

A house is not a home without a Melissa.

Postad 20:39 i Foto - Porträtt

4 dagar gick oförskämt fort..

Jag älskar hur vi har busat, ätit god mat, myst i soffan, skrattat, dansat, bubblat i bubbelbadkaret och diskuterat.
Jag har fnissat när jag inte gjort som Melissa velat och “inte får någon inbjudan till hennes kalas” eller hur glad man blir när hon säger hur mycket hon älskar en, eller skrattar samtidigt som hon säger “du är så busig Zajah!”
Jag älskar att “ditt hus äj så fint Zajah, och alla dina döjaj är så fina, ditt tak äj så fint, och dina toalettej och dina fönstjaj”.
Jag älskar hur Melissa satt helt tyst i soffan på morgnarna och väntade på att jag skulle vakna, även fast jag var jättetrött så gick jag upp om jag hörde henne. Idag hade hon varit uppe vid åtta och väntat, sen gått in till pappa och frågat när jag vaknar egentligen.. sen hade hon gått ut igen och väntat, sen tillbaka. När jag kom ut vid 10 satt hon inte i soffan, så jag gick ut och lade mig där.. leendet som mötte mig ifrån sovrumsdörren när hon såg mig på soffan efter hennes tredje gång var obetalbart!!
Jag älskar att lyssna på hennes creol som hon numera talar flytande med sin mamma, och kan växla mellan svenska och creol så snabbt. Två helt olika tjejer och det är så jävla ballt!
Jag älskar hur jag fick godis från Kap Verde och “nu kanske vi kan äta dom, du en och jag en?”
Jag älskar att jag fick ett paket russin i present “i fall att du inte hade någja..” och att paketet redan var öppnat och nallat ur när jag fick det..

HERREGUD!! Denna unge!!!
Var får hon allt ifrån? Hur kan man vara så envis, så nära till skratt, så full av energi, så humoristisk, en clown, så klok och så underbar på en och samma gång?!
BAH!! :heart:

Ingen har vågat skriva ännu.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg