Jan 05 2012

Åker för att hälsa på Sverige igen..

Postad 23:00 i Resor -2011/2012- Mexico

.. och lämnar mitt hem bakom mig.

Vi ses när vi ses, Mexico! Det kommer definitivt att bli fler gånger, det är en sak som är klar!

4 Svankande katter.

4 Kommentarer to “Åker för att hälsa på Sverige igen..”

 1. Stina-Kajsaon 07 Jan 2012 at 12:34 1

  Hej! Jag tänkte bara säga att jag (delvis tack vare dig) bokat en resa till Mexiko i februari. Till Tulum som tydligen ska ha världens vackraste strand! Nu är jag lite för lat för att scrolla tillbaka så långt i tiden men har ni varit där? Tulum alltså. Några tips? Tänkte besöka dom restaurangerna som Sandra Beijer tipsat om nu när hon varit där.

  Jättefina bilder förresten, från senaste resan nu. Kram, ta hand om dig! =)

  [Svara]

  Zarah-Lou Reply:

  Men guuuuuuu vad roligt!! :D

  Jo, vi var i Tulum förra året. Bland annat till ruinerna och “världens vackraste strand”. Man måste gå igenom ruinerna för att komma till den stranden. Annars har Tulum en jääääättelång “vanlig” strand oxå, som man kommer till om man.. ja.. är i Tulum! haha!
  Vi åt aldrig på restaurang där, vi hade hyrbil och åkte tillbaka direkt efter ruinerna :)

  Tulum är väldigt litet, så jag hoppas att ni gillar det mañana och att ta det lugnt. Själv är jag alldeles för rastlös för att klara av att bo där. Ett par dagar hade jag nog klarat, men inte mer. Tror jag.. :)
  Men allt i Mexico är underbart, så jag tvivlar inte en sekund på att du kommer ha det fantastiskt! :D
  Zarah-Lou recently posted..Microbloggat January 07, 2012 at 11:19AMMy Profile

  [Svara]

 2. Vilken otroligt vacker bild! Kan tro att Mexico är ett land som man vill besöka om och om igen =)

  [Svara]

  Zarah-Lou Reply:

  Jo, så är det verkligen. Allting är så galet bra där borta; människorna, vädret, stränderna, havet, allt man kan se/göra, maten och att det inte finns insekter typ! hahaha! Viktigt för mig! x)
  Zarah-Lou recently posted..Gran Canaria-svenne.My Profile

  [Svara]

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg