Dec 03 2016

Äntligen på Isla Holbox.

Postad 1:24 i Resor -2016- Mexico

isla
Vi är just nu på Isla Holbox och njuter för fulla muggar!
Flygresan gick oförskämt bra, förutom att jag inte alls fattar USA och deras system på flygplatserna.. det känns bara så otroligt omständligt och krångligt. Men vi hann på 2 timmars mellanlandning i Miami i alla fall. Där var jag mest orolig.

Isla Holbox är lugnet själv. Vi bor på ett hotell mitt på stranden och det tar ca 15 minuter att gå in till “downtown” (centrum).

Wifi här på hotellet är under all kritik, så vi får väl se om jag lyckas blogga något. Är glad att jag ens lyckats komma in nu ;)

En liten bild på lycklig badanka från idag.

Ingen har vågat skriva ännu.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg