Jun 07 2015

Baker Street och Yo! Sushi.

Postad 21:05 i Resor -2015- London

På bussen hem från Harry Potter Studio Tours satt vi med ett gäng ungar som drev oss till vansinne. Föräldrar som inte bryr sig om att deras egna ungar beter sig riktigt jobbigt bland andra människor får både jag och Emilia dårnippen på..
Så när bussen helt plötsligt stannar vid Baker Street och jag skämtar om att “ska vi inte hoppa av här och ta tuben sista biten?” – och busschaufören skriker “BAKER STEET!” och en familj längst bak i bussen vaknar till liv och ba “oh, that’s us!” så tittar jag och Emilia på varann i en microsekund, roffar åt oss alla våra tillbehörigheter och är ute på tre sekunder och demonstrativt skriker “FREEEEEDOOOOM!!!” utanför bussen så att odågornas föräldrar kanske kan förstå hinten (not so much va…) så high five:ar vi glatt varann på gatan och går ned mot tunnelbanan. Påväg ned går vi förbi ett sushiställe med sådana där band där man kan plocka tallrikar ifrån och bestämmer oss för att äta där dagen därpå.

Vilket vi gjorde – och vilket coolt ställe! Och riktigt god sushi! Rekommenderas varmt!
Slå er ned, ta det ni vill ha, stapla tallrikarna på varann när ni är klara, personal kommer till er och räknar ihop tallrikarna (olika färger = olika priser), betala and then leave. Är det något från menyn som inte kommer på bandet kan man beställa det separat. Smidigt!

Är sjukt sugen på att åka till Japan (och Okinawa!!) efter min sushifrälsning för ett par månader sedan. Nu efter detta är jag än mer sugen! Japanskt och Indiskt. Möh-ums!!

Ps. Baker Street kan nog vara bland de finare tunnelbanestationerna. Ja, jag har sett långt ifrån alla.. men vi klev av och på här några gånger och slogs varje gång av att det var väldigt coolt!

2 Svankande katter.

2 Kommentarer to “Baker Street och Yo! Sushi.”

 1. Eon 07 Jun 2015 at 22:16 1

  Å blir hungrig..det var verkligen SUPERgott!! Längtar redan tillbaka till London:)

  [Svara]

  Zarah-Lou Reply:

  Jag med! hahaha! Speciellt när jag vet hur jävla gott det var ;) Sitter här och ångrar att jag inte köpte den där efterrätten.. vad den nu hette.. men var ju så mätt! :P

  [Svara]

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg