Dec 19 2016

Bland havssköldpaddor och barracudor.

Postad 0:49 i Resor -2016- Mexico

Sötrump <3

Efter Tulum så drog vi vidare till Akumal för att bubbla lite med havssköldpaddor och diverse djur.
Sköldpaddorna ser man till 99% chans, och i år kändes de som många fler än när jag var där för några år sedan. Eller så var det för att vi var ute längre tid nu, jag vet inte ;)

Såg inga stingrockor denna gång, men däremot en riktigt stor barracuda som jag tyvärr inte hann fånga på bild. Liiiite obehagligt men den stannade bara upp, kollade in oss och sen simmade den lugnt vidare. Är mest glad över att Melissa inte såg den :P

Och Melissa ja, hon hade ju aldrig snorklat förut (5 år), och i början var det ju lite svårt men alltså efter ett tag! Hon ville ju inte ens gå upp! Hon klurade ut det rätt snart och var med under våra 1,5-2 timmar där ute i plurret utan minsta lilla gnäll, rädsla eller längtan till land..

Sötrump 2 <3

Ingen har vågat skriva ännu.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg