Sep 22 2015

Blandat från Ayia Napa.

Postad 21:00 i Resor -2015- Cypern

Glass är gott over här!

“Lillmonster” på Konnos Beach Kiosk som levde rövare och visste inte alls var han skulle ta vägen. Hoppa, studsa, ligga ned, springa, ramla, upp i trädet, ned för trädet, sova, busa, hoppa.. allt på samma gång. Tillslut tvångsgosade jag med honom! Världens sötaste Lillmonster!

Japp, vi tillbringade vår två sista dagar vid Konnos Bay/Konnos Beach. Bästa stället i hela Ayia Napa! Så värt alla trappor ;)

Ingen har vågat skriva ännu.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg