May 25 2014

Central Park views.

Postad 13:00 i Resor -2014- New York

Efter Ground Zero tog vi oss ned till närmaste tunnelbanestation och åkte upp till Columbus Circle för att ta en tur i Central Park.
Vi kom inte in särskilt långt in i parken innan vi slog oss ned på en gräsmatta och A däckade som ett litet barn i det fina vädret.
Jag satt och fotade fåglar och ekorrar och delade några Vanilla bean scones (HIMMELSKA!) från Starbucks med ett gäng sparvar..

Trötta och sega i Central Park.. och 50% av oss var dessutom sjuka.. Ja, inte sparvarna alltså. Kanske att de också var krassliga, jag frågade inte. Vi delade på scones, vi diskuterade inte sjukdomar. Jag pratar inte med random sparvar bara sådär..

Så det blev inte många knop i Central Park innan vi drog oss tillbaka till hotellet igen..

Ingen har vågat skriva ännu.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg