Jan 22 2010

En lång vinter.

Postad 13:18 i Foto - Övrigt

Känns som att vi har haft en enormt lång vinter i år, och nu ser jag bara fram emot våren.
Känner på mig att denna snö kommer ligga kvar hela februari också. Det enda positiva är ju att vi sluppit slask än så länge, i alla fall här på Gotland. Vi har ju trots allt inte haft sådär superkallt de senaste veckorna, -5 känns riktigt kallt, men det är det ju inte egentligen..
Är dock riktigt läskigt att köra bil vid nollgradigt, blir riktigt halt då..

Så vad ville jag med detta? Ja, skynda på våren lite.. kanske? :wink:

Ingen har vågat skriva ännu.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg