Jul 08 2011

En liknelse att gilla?

Postad 19:10 i Citat,Zarah-Lou

Jag är lite utav en “minichef” på vårt arbetspass och det är till mig alla kommer med frågor och det är även jag som ska se till att allt flyter på. Jag trivs i den rollen och jag har levt i tron om att alla har trivts med mig, tills en undersåte arbetskamrat sade till mig idag:

“Jag tycker att du är som vaktmästaren i Scrubs…”

Ehh.. tack?

Ingen har vågat skriva ännu.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg