Dec 27 2012

En vacker julklapp.

Postad 22:55 i Foto - Bröllop

Broren och hans fru fick en försenad bröllopspresent i julklapp ;)
En fotobok med foton från deras bröllop i somras där jag var fotograf.
Jag skrev deras namn på framsidan samt deras år, första bladet i boken hade jag skrivit lite om dagen och på baksidan av boken hade jag skrivit ett personligt och kärleksfullt “brev” om “stanna som ni är”, samt skrivit under det med mitt namn. Fast i Photoshop dårå, så att texten blev.. ja, bra ;)
Ett bra tips vid fotobokstillverkning: Skriv texten i photoshop med snygga fonts och ladda upp i fotoprogrammet och använd som ett foto i boken. Det blir förjävla bra! :)

Gick igenom hela bröllopet i boken med bilder från fotosessionen innan kyrkan med best man, tärnor och Filippa, i kyrkan, porträttfotograferingen och sen festen. Sen spårade resten av dagen ur på ett underbart sätt och kameran låg tryggt i sin väska.. ;)

Blev brutalt nöjd med fotoboken, och broren med fru hade blivit jättenöjda med boken och “vi satt här och blev alldeles tårögda”. Då.. då har man lyckats! :)

2 Svankande katter.

2 Kommentarer to “En vacker julklapp.”

 1. gamla momon 28 Dec 2012 at 6:26 1

  Jättefin. Och vilket minne att ha.

  [Svara]

  Zarah-Lou Reply:

  Den blev fantastiskt fin! Älskar fotoböcker! Trodde aldrig att det skulle slå när det kom.. :P

  [Svara]

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg