Jan 29 2010

Ett glatt välkomnande!

Postad 13:52 i Foto - Djur & Natur

Jösses amalia, ett sånt här glatt välkomnande har jag nog aldrig fått när jag kommit hem förut.
Är hundvakt åt Biceps (som åker hem idag), hade några ärenden på stan och lämnade lillskit hemma – nu när jag kom hem har han dansat på baktassarna, gjort piruetter, vinkelvolter (jag tror tom. att han fastnade i vinkelvolten där ett tag), studsat upp på tv-bänken, ned i Willyskassen, upp på soffbordet, kört racing på soffryggen, och emellan allt detta har han hoppat upp och slickad mig på händerna och använt mig som språngbräda. För att inte glömma alla glada tjut och en bakdel som nästan lyfte i och med de galna svansviftningarna.

Nu; han liggar däckad i soffan. :funny:

Ingen har vågat skriva ännu.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg