Dec 28 2010

Gary älskar att gå på skattjakt!

Postad 7:23 i Svansbarnen

Något Gary tycker är skitkul är när han och jag går på skattjakt.
Ibland känns det som att han leker bort alla sina leksaker under frysen och soffan med flit, för man kan verkligen se hur hans pupiller blir stora som tefat när jag plockar fram ficklampan, hämtar sopborsten och lägger mig raklång på golvet framför just frysen eller soffan..
Han tycker det är skitkul när jag drar med skaftet på sopborsten under soffan och sedan hittar jättemånga möss och bollar. Även fast jag kastar iväg sakerna så står han kvar och tittar nyfiket och undrar hur nästa stash ska se ut. Det är först när jag ställer mig upp som han förstår att skatten är slut och springer iväg och leker med sina saker.
Pissenissen! :heart:

På bilden har ni Gary och morgonens fynd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen har vågat skriva ännu.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg