Nov 15 2015

Hon kom och hon gick..

Postad 16:06 i Foto - Porträtt

Virvelvinden har varit här i helgen. Mitt namn som hade repat sig efter besöket i Rimbo i oktober är återigen utnött. Men det gööööör inget! Finns ingen som säger mitt namn lika gulligt som Griseknoen!

Vi har lekt i fångtröja, vi har tävlat, skrivit böcker, fotat, åkt bil, väntat på mat i 1 1/2 timme på restaurang, målat naglarna, jagat katterna, hoppat i sängen, bytt sängkläder, fikat på stan, sovit sjukt länge och ätit godis.

Finns ingen bättre människa på denna planet. Och så råkar hon vara min lillasyster. Helt sjukt sammanträffande!!

Ingen har vågat skriva ännu.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg