Apr 24 2012

Idag tar jag bloggpaus!

Postad 19:39 i Blandat

Är helt slut!

Vi har bara en bil för tillfället så jag var tvungen att åka med Andree in till jobbet imorse, han börjar 7 och jag börjar 8. Tar kanske 20 min att gå mellan våra jobb, så för att få timmen att gå kringelkrokade jag mig fram till mitt jobb a la en promenad på 50 minuter. Jag har redan sådan sjuk träningsvärk i låren! HAHAHA! Har ju bara crosstrainat den senaste tiden, så jag är sjukt promenad-otränad! LOL!

Det ska jag bota med just crosstrainern nu, fast att jag är helt slut egentligen :P
Är nog mest huvudet som är slut, kroppen klarar väl en mil? heh…

Hörs imorgon. Det enda jag orkade med idag var en knapp till min minibloppis.

Ingen har vågat skriva ännu.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg