Dec 06 2016

Isla Holbox.

Postad 18:50 i Resor -2016- Mexico

holbox01

Vårat hotell låg verkligen fantastiskt, precis på stranden!

Nu har vi kommit tillbaka till Cancún igen efter fyra dagar på Isla Holbox.
Hittade ett trevligt företag som hämtade upp oss på flygplatsen till vårt hotell för 650 pesos, och sedan till och från Chiquila (där båtarna till Isla Holbox går) för 5800 pesos för oss fyra. Det var den bästa dealen jag kunde hitta.

Vi har haft en riktigt trevlig chaufför och resorna har gått strålande! Det tar ca 2,5 timmar från Cancún till Chiquila.

holbox05

holbox04

Jag har aldrig tidigare varit på Isla Holbox så det var kul att få se något nytt! Såhär med facit i hand tycker jag att fyra nätter var alldeles perfekt att vara på denna ö, hade inte klarat av två veckors semester där ;)
Ön är verkligen lugnet själv! Perfekt för er som inte får myror i brallan och bara vill sola och bada under er semester. Själv gillar jag lite större utbud, och att ön känns perfekt att kombinera med Cancún!

Ön var slående vacker, lugn och trygg. Folktomt på den långa stranden längs med hotellen. Långgrunt och lugnt i vattnet så perfekt för barnfamiljer!

holbox08

holbox07

holbox06

Vårat hotell hade pool på taket, och utsikten var fantastisk! Synd att havet hade dragit sig tillbaka en bit just denna dag fotot togs, annars gick vattnet upp till solstolarna..

Vi bodde på ett väldigt simpelt hotell som hette Villas Tiburon. Kommer jag tillbaka i framtiden med någon ska vi definitivt bo på Casa las Tortugas. Låg perfekt och var verkligen otroligt mysigt! Dit var vi ett par gånger och drack fantastiska smoothies och drinkar!

holbox09

Casa las Tortugas restaurang

Vi åt på en liten restaurang i Downtown som hetter La isla del Colibri. Ett mysigt och genuint hak med otroligt trevliga ägare. Underbara smoothies och (drick)chokladen till frukosten var fan out of this world! :D

holbox02

holbox10

Kommer gärna tillbaka till Holbox i framtiden, men då i kombination med någon annan ö eller stad, för det är litet och väldigt lugnt :)

holbox03

3 Svankande katter.

3 Kommentarer to “Isla Holbox.”

 1. Mariaon 06 Dec 2016 at 21:55 1

  Hur många gånger kan man klämma in ordet “otroligt” i ett inlägg?
  Ser fantastiskt ut hur som helst! Förstår att du njuter!

  [Svara]

  Zarah-Lou Reply:

  hahahaha!!! Åtta tydligen! xD
  Har fixat till det nu..

  Det är så OTROLIGT underbart med semester!

  [Svara]

 2. JUNITJEJon 16 Dec 2016 at 21:18 2

  Vilka fantastiska bilder!

  [Svara]

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg