Dec 25 2016

Isla Mujeres i mitt hjärta.

Postad 16:48 i Resor -2016- Mexico

Playa Norte

Vi avslutade vår resa på min favoritplats av dem alla: Isla Mujeres.
Jag har aldrig valt att bo där, då det är så enkelt att åka över från Cancún, och att jag fått för mig att det kan bli lite för “långtråkigt” att ha sin bas där – men icke!
Vi bodde 4 nätter här och det var ljuvligt! Att få äta frukost varje dag på favoriten Café Mogagua, hyra golfbil, bada vid Playa Norte varje dag och strosa omkring och välja restaurang i “centrum” (som är lite större än på Holbox ;) )

Vi bodde på ett supermysigt och lugnt hotell som heter Maria del Mar. Ligger PÅ Playa Norte och var riktigt mysigt! De har dessutom golfbilar så det är bara att hyra direkt i receptionen.

Söt liten larv.

Café Mogagua med godaste maten, frappen och bra priser!

En kväll fick Melissa göra megabubblor efter att ha jagat runt massor som en man stod och skapade (med två pinnar och ett snöre). Stor koncentration!

Playa Norte. Det finaste och lugnaste vattnet!

Långgrunt men ändå inte sådär supergrunt utan du kan lätt doppa dig ändå en bit ut, men perfekt för barn eller för Zaror som vill ligga på en luftmadrass och glassa en hel dag (eller flera)!

Melissa är egentligen en sjöjungfru! Vilket är en true story, för hon ville ALDRIG gå upp ur plurret! Hon skulle kunna bada dygnet runt om det vore så!

Ingen har vågat skriva ännu.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg