May 21 2012

Jungfrun, del 2.

Postad 16:45 i Gotland

Först raukar, hav och kalksten. Sen blev det lite mer barrskog. Jag älskar barrskog! Finns inget mysigare än barrskog. Mossa som lyser upp av solen som försöker leta sig ned mellan trädgrenarna. Tallarna och deras rödlysande bark när solen står lågt. Oslagbart!

Ingen har vågat skriva ännu.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg