Mar 12 2012

Lyxvara.

Postad 18:30 i Zarah-Lou

Idag tackade jag nej till mina två sommarjobb.
Inte för att jag hade tänkt jobba på båda i sommar.. men nu är det i alla fall gjort! Lyxvara: flera sommarjobb. Som man dessutom kan tacka nej till!

Det första jag tackade nej till var såklart på mitt nuvarande apotek. Min chef där har ju hela tiden vetat om att jag sökt jobb på annat håll (ville absolut inte hålla något hemligt för henne), men hon gav mig en stor kram och sade “de ska vara riktigt glada och stolta över att de får dig hos sig!” och det gjorde mig oerhört glad!

Sedan ringde jag till båten och tackade nej, de sade att det hade varit kanonkul att ha mig hos dem i alla år och att det skulle bli tomt nu..
Hallå? Hur mycket bra saker kan man få höra på en dag?
Lite till tydligen:

“Jag är jätteglad över att du valt att tacka ja till detta jobb, du känns som en färgglad och härlig person och det ska bli kul att få dig som en i gänget!” av min blivande chef!

Oh my. Klart jag måste blogga och spara detta ;)

Såhär lycklig i magen har jag nog aldrig känt mig! Det lixom bara bubblar och flyger fjärilar där inne.. konstigt, för jag åt kyckling till lunch..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen har vågat skriva ännu.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg