Jul 06 2016

Mauritius från ovan!

Postad 23:28 i Resor -2016- Mauritius

Jag arbetar lite med att få ihop en trevlig video från Mauritius, men det är ett jäkla pyssel! Men förhoppningsvis kommer den upp snart!

Så länge kan jag bjuda på lite bilder från ovan. Älskar drönaren! Men ska öva ännu mer.

6 Svankande katter.

6 Kommentarer to “Mauritius från ovan!”

 1. Malinon 07 Jul 2016 at 22:16 1

  Hellue!
  Sett att du varit en del i Mexico! har fått massa inspiration därifrån! Det är så att jag och sambon tänkte boka en resa dit nu snart o vill åka i vinter och undrar om du varit i Playa Del Carmen? som jag sett så verkar ni mest varit i Cancun? men hört/läst att det är extremt turistigt och vi vill nog uppleva lite mer av “the real Mexico” om du förstår vad jag menar :) Tacksam för svar och tack för en grym blogg! Vi är väldigt lika i resemålstankar har jag märkt :))

  [Svara]

  Zarah-Lou Reply:

  Vad roligt att ni ska dit! :D Bästa resorna vi gjort, och då har vi gjort Thailand, Jamaica och Mauritius bland andra :)

  Jag vet inte hur mycket av “the real” Mexico man får se på Yucatanhalvön överhuvudtaget. Vad menar folk då? Öken, en mexare som ligger mot en kaktus halsovandes med en sombrero över ansiktet? ;)
  Skämt å sido (inte förutfattade meningar hääääär!) men vad vill ni ha? Både Cancun och Carmen är väldigt turistigt, bara att Cancun är större. Punkt. Carmen är mindre, kanske mer “myskänsla” men fortfarande inkastare, restauranger, affärer, shippingstråk, en lång strand och strandförsäljare.. nackdelen med Carmen i _min_ bok är att alla svenskar som åker till Mexico häckar där.. om man inte har något problem med det, så absolut. Du har allt och lite till :)

  Vill du ha det mañana, vackra stränder, lunk och 100% semester sak ni bo på Isla Holbox eller Tulum, alternativt även Akumal.

  Vi bor alltid i Cancun för bra utgångsläge. Vi vill ha malls, flera olika stränder att välja på från dag till dag (Tulum och Carmen har “bara” en jäääättelång strand, i princip, Tulum är dock otroligt vackert!), massor av restauranger, kunna ta sig runt lätt nära till hands. Sen har vi gjort massor av dagsutflykter till Carmen, Cozumel, Tulum, Akumal, Chichen Itza, Isla Mujeres, Isla Contoy, Xcaret osv. Men vill även kunna hitta på saker på kvällarna när man “kommer hem” ;) Men det är ju en smaksak. Gillar man _inte_ “det turistiga” ska man inte bo i Cancun eller Carmen :)

  Vi åker tillbaka i vinter igen för fjärde gången. Saknaden är för enorm för att bära ;)

  [Svara]

 2. Christeron 16 Aug 2016 at 12:19 2

  (...whisper from you...)
  Hej!

  Ursäkta att jag stör men jag hade en fråga. Såg att ni hade kört drönare i Mauritius. Familjen ska dit i november och grabben vill ta med sin Phantom 4 för att filma. Sökte ni tillstånd eller vet vilka regler som gäller?

  Hoppas på svar!

  Hälsningar
  Christer.

  [Svara]

  Zarah-Lou Reply:

  Försökte googla innan vi åkte men hittade inget, så vi flög ändå. Vi kanske bara hade tur, men ingen sade något eller tillkallade polisen ;)

  [Svara]

  Christer Reply:

  (...whisper from you...)
  Ok! Tack så mycket!
  Vi får chansa vi med.
  Ringde Mauritius konsul här i Sverige men han hade ingen aning. ;o)

  Än en gång, Tack för snabbt svar!

  Hälsningar
  Christer.

  Ps- Mycket fina resebilder på din blogg!

  [Svara]

  Zarah-Lou Reply:

  Jag tror att detta är en alldeles “för ny” fråga för konsul; de har ingen koll på reglerna. Ännu. Det kommer säkert komma mer, åt båda håll. Finns ju folk som tycker att drönare är djävulens påfund, men har man väl kört en eller varit med och kört en så ser man ju att de är extremt harmlösa. Låter lite om man skulle vara i närheten av dem, men så fort de flyger iväg så hör man dem ju inte alls..
  Vi får väl se vad framtiden säger :)

  Lycka till och ha en underbar resa! Och tack! :D

  [Svara]

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg