Apr 22 2012

Name the tower.

Postad 15:49 i Gotland

Just nu pågår en röstning för vad alla torn i ringmuren ska döpas till här i Visby. It sucks. I grund och botten måste de ju heta något, leta reda på orginalnamnen istället! (Detta gäller alltså alla torn som “saknar” namn i dagsläget, finns ju vissa torn som HAR namn och dessa ska alltså inte bytas ut..)
Himla hallå om vår älskade ringmur now days, den har ju börjat rasa på sina ställen. Aj, aj, aj!

Men det var inte det jag skulle blogga om, utan att jag sitter här och duttar med bloggen för fullt, även om jag inte bloggar :)
Håller på att flytta över allt av intresse från gamla bloggen, den domänen och allt där försvinner nämligen i juni, så nu börjar det närma sig, har haft över 3000 inlägg i den, så ni kan ju tänka er att det är mycket att stå i!
Dock kommer mycket raderas, bl.a vardagligt snack. Det jag “räddar” först är resekategorierna och mina fotokategorier. Sen kommer svansbarnens kategori och lite annat som känns viktigt att hinna med att spara!

Det blir en hel del bilder som måste märkas om och då passar jag även på att redigera dem lite, bilder från tre år sedan, oh well, man ändrar smak för vad man gillar för redigering I tell you! Mörkade ned dem alldeles för mycket förr!
Riktigt kul att ramla över alla gamla godbitar till foton! Man är ju riktigt självkritisk, men för att vara nybörjare med kamera i händerna så känner jag mig riktigt nöjd när jag tittar tillbaka. Kul känsla! :)

Nu fortsätter jag, lite senare idag ska det grillas med Malin och Mika, “Det är fint väder idag. Vi har ingen grill. Det har ni.” löd SMSet. Hur kan man inte falla för något sånt? ;)
Ska bli galet gott att äta något! Tugga, tugga, tugga!

1 Svankande katter.

En kommentar to “Name the tower.”

  1. Annsteron 24 Apr 2012 at 1:55 1

    Vacker bild :)
    Annster recently posted..Året som kom och gick…My Profile

    [Svara]

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg