May 14 2014

New York, New Yoooork!

Postad 14:02 i Resor -2014- New York

Hej sockerpullor!
Vi lever loppan i New York. Resan gick helt perfekt och jag lyckades hålla ögonen öppna i över 24 timmar, som planerat (innan planet gick, skulle ju sova på det!)
Sov 5 timmar på planet sedan. Igår, första dagen, var vi trötta! ;)

Och det här med att hinna bocka av min lista på vad jag vill göra under dessa 5 dagar, där vissa av er var skeptiska.. jisses! Vi bor precis MITT I i allt, vid Madison Square Garden. Empire State Building är vår bakgård, Times Square ligger skitnära, likaså Flatitron Building. Och bara där har vi sånt som jag trodde skulle ta en dag.
Så jag känner mig inte ett dugg stressad över att hinna mina måsten. Kommer att ha huuuuuur mycket tid över som helst! ;)

Tid över till…. SHOPPIIIIIING!!!

3 Svankande katter.

3 Kommentarer to “New York, New Yoooork!”

 1. gamla momon 14 May 2014 at 15:11 1

  Härligt, härligt, men… har de inga kontakter i US? :tounge:

  [Svara]

  Zarah-Lou Reply:

  Jo, och nu har A försökt.. hade inte “snurrat” på adaptern.. :ohoh:

  [Svara]

  gamla mom Reply:

  Så det kan gå. HAHAHA

  [Svara]

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg