Sep 17 2015

Nissi Beach.

Postad 17:35 i Resor -2015- Cypern

Älskar denna vattenbild jag lyckades ta idag!

En heldag på Nissi Beach. Ayia Napas populäraste strand. Vi förstår varför..

Ja, vi är alltså på Cypern. Halloumins hemland. Dock är det inte som tugga på ett Mumintroll här borta, deras Halloumi är mycket “lenare”/mjukare i konsistensen än den där hemma. Så även när den svalnat lite är det inte som gummi, utan fortfarande mjuk och jeeeeteeeegoooood!! Med lime på är det dessutom mycket godare!

Åter till Nisse Beach.
5 minuters bussfärd från vårt hotell, underbart vatten och dyra solstolar. Långgrunt och väldigt lugnt vatten. Men även i de allra lugnaste vatten.. lurar.. ryssar! :funny:

De invaderar inte bara Gotland snart.. de måste ha någon slags förkärlek för öar helt enkelt :)

I Thailand var det svenskar som dominerade, här är det ryssar. Jag tycker att sånt är så intressant när man är ute och reser – få en bild av vilket folkslag som trivs var! Detta kanske är vad Mallis är för oss :P

På Nissi Beach kan man gå över till en liten ö och klippdyka om man vill, eller bara fota lite och se stranden “från andra hållet”.

Gillar man populär musik och mycket folk är Nissi the place to be.

2 Svankande katter.

2 Kommentarer to “Nissi Beach.”

 1. s p i n d e l t j e j e non 18 Sep 2015 at 10:33 1

  Nissi Beach är nice – varit där några gånger :) Åk på utflykt upp till Cape Greco/Cave Greco också – och kanske en vända till Fig Tree Bay som också är mysigt att bada på :)

  [Svara]

  Zarah-Lou Reply:

  Jajemen, de står med på listan i alla fall! Cape Greco blev vi dock lite fundersamma på, vi åkte förbi där idag när vi var till Konnos Bay och det stod 2 km från busshållplatsen till Cape Greco.. det är lååååångt i 36 graders värme :(
  Kan man bada där när man kommer fram eller är det “bara” vackert att se alla klipporna/grottorna? Något att äta/dricka förutom uppe vid vägen? :)

  [Svara]

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg