Apr 21 2013

P. P. Palmtree Resort.

Postad 21:10 i Resor -2013- Thailand

Vi hade inte bokat något hotell när vi kom fram till Phi Phi Island. Jag ville vara lite spontan och jag såg framför mig hur vi tillsammans skulle hitta ett mysigt hotell.
Riktigt så blev det inte. Det slutade i alla fall med P. P Palmtree Resort som verkligen låg MITT I smeten av Phi Phi.

Jag hade spanat in ett annat hotell via en bloggerska innan vi åkte, som kostade ungefär lika mycket, men blev övertalad av tanten att inte ta det. Hon tjänade väl antagligen mer på att vi valde Palmtree Resort och menade på att Holiday Inn låg “aaaalldeles för avsides för oss” och “hoooon visste preciiiiis vad vi ville ha” hon hade ju “trooooots aaaaallt jobbat med detta i 30 åååår”. Och vi som aldrig varit på Phi Phi förut tänkte väl att “hon vet bäst”.

Vi fick ett rum på nedre våningen som hade sin balkong precis vid poolen. Det var riktigt lyxigt att bara gå tre meter och sen hoppa i vattnet.

WiFi och frukostbuffé ingick. Dessutom var det rätt snabbt internet samt en väldigt bra buffé, det stod en tjej och gjorde våra omeletter efter önskemål, vilket var nice!

Och som sagt.. läget.. för det första låg vårt rum PRECIS bakom receptionen så vi var ute på gatan på nolltid, och väl ute på gatan var vi verkligen “mitt i” allt ;)
Holiday Inn hade krävt båt för att ens komma till staden på Phi Phi, så visst. Läget går inte att klaga på!
Dessutom var det som att komma in i en annan värld när man var på “gården” på hotellet, för man hörde INGENTING från gatorna, trots att hotellet ligger mitt i allt.

ehh.. rummet såg ut såhär när vi fick det. Såhär mycket skulle vi aldrig skita ned och stöka runt! Och speciellt inte efter ett par timmar! Nej, nej!

Vår lilla balle precis vid poolen! ::3

Den mysiga “bakgården” på hotellet. Man ser in till receptionen/restaurangen/frukosten.

Plus:
– Frukost ingick, bra frukost dessutom
– Snabbt WiFi som ingick
– Läget!
– Lugnt och skönt hotell
– Egen kyl att ha sin egen dricka i
– Safety box
– Bra hotell för familjer med lite mindre barn, barnpool finns

Minus:
– Poolbaren var det aldrig någon personal vid
– Halvdyrt, ungefär 1000 SEK per natt

Och dessa minus känns lite menlösa, jag vet. Spelade ingen roll för oss att vi inte hade bar vid poolen, men har googlat detta hotell och förstått att baren inte verkar användas alls. Och vi var bara här 3 nätter, så vi upplevde aldrig något minus med detta hotell! Som sagt, lite dyrt, men du betalar antagligen för läget.

Har man tråkigt kan man dessutom fula sig från duschen in mot rummet, stort frostat glas. Vi lekte mördare och mordoffer..
Här demonstrerar tillexempel jag med att gliiiiiida ned efter att ha blivit knivhuggen X antal gånger av någon som faktiskt inte ens var där. Här snackar vi alltså master skådespelarskills!

P. P. Palmtree Resorts hemsida.

1 Svankande katter.

En kommentar to “P. P. Palmtree Resort.”

  1. gamla momon 23 Apr 2013 at 7:03 1

    Sista bilden var bäst! *hahaha*

    [Svara]

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg