Dec 31 2011

Playa Langosta.

Postad 18:19 i Resor -2011/2012- Mexico

Ännu en stranddag!
Det blir lite många sådana när vi insett att Holbox inte går att åka till över dagen härifrån (alla vi pratat med tycker att åtminstone en natt på ön krävs), och ingen av oss egentligen vill göra någon lång utflykt. Sian ka’an lockar ju mig, men helvete vad långt ned det ligger! Xel-Ha kanske vi eventuellt hinner med innan vi åker hem. Vi får se!

Idag gick vi i vilket fall till den strand vi besökte aaaaabsolut först förra året; Playa Langosta (hummerstranden, hehe!)
Första gången vi doppade våra fötter i det Karibiska havet var här (förra året, som sagt. Och första gången i det Karibiska havet evver!)

Det har aldrig varit någon favoritstrand för mig, därför har vi heller inte varit där något i år. Men jag börjar ändra mig lite nu! :)
Skulle jag rekomendera en barnfamilj någon strand i Cancún så hade det nog varit denna! Vattnet är görlugnt, det är relativt långgrunt och det är nästan inga människor på den riktigt breda stranden!

Bildbomb a la Langosta!

Ingen har vågat skriva ännu.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg