Sep 23 2015

Postcards from Cyprus.

3 Svankande katter.

3 Kommentarer to “Postcards from Cyprus.”

 1. Åsa Fon 23 Sep 2015 at 13:19 1

  Alltså det ser helt fantastiskt ut, jag har fått för mig att jag inte gillar Cypern. Men vad är det för trams jag gått och hållit på med i flera år. Cypern får det bli! (efter Sydamerika, västkusten i USA, Filippinerna, Vietnam…….)

  //Åsa

  [Svara]

  Zarah-Lou Reply:

  Jag vet inte riktigt vad jag tänkte om Cypern innan. Är det någonstans i Europa jag velat, så är det till Cypern (Prag, Kroatien och Ibiza), men egentligen aldrig varför.. tror det har varit vattnet när man sett bilder från Nissi Beach ;)
  Och ja, Cypern var faktiskt över förväntan! Vi är väldigt nöjda båda två! :D
  ÅK!!

  [Svara]

 2. Jeanetteon 25 Sep 2015 at 14:10 2

  Åh sånt där vatten som man bara vill dyka ner i!

  [Svara]

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg