Mar 26 2012

Trind Nail Repair.

Postad 19:35 i 100 skönhetsfavoriter

Vi drar igång mina 100 skönhetsprodukter (och skönhetstips) med Trind Nail Repair!
Dessa 100 olika skönhetsprodukter/-tips är alltså mina personliga favoriter som funkar/funkat bra för mig och som jag gärna tipsar andra om :)

Trind Nail Repair är en effektiv nagelförstärkare som gör naglarna starka och håller dem smidiga på samma gång!
Denna produkt torkar inte ut naglarna eller gör att de blir missfärgade.

Finns i  blank finish, matt finish, två olika pärlemofärger eller lite andra vanliga färger.
Efter två veckor med denna produkt är naglarna starka och smidiga! :)
Jag har använt denna produkt i omgångar, när mina naglar känts tunna, nariga och “tråkiga” och detta lack har alltid hållit det den lovar! Får nog tacka faster som visade mig denna produkt på Ålandsbåten för miljoner år sedan..

Trind säljs på lite olika ställen, men bl.a Åhléns, Kicks och välsorterade matvarubutiker (och Ålandsbåten).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Svankande katter.

3 Kommentarer to “Trind Nail Repair.”

 1. LittleMissWittyon 26 Mar 2012 at 21:27 1

  Jag har alltid använt mig av Sally hansens nail repair, enbart av ren vana. Men då skall denna köpas nästa gång istället. Har allt sett den på Åhléns innan så då vet jag iaf vart den finns. Tack för tipset! :)

  Sv: hahaha du är inte den första som gett mig den kommentaren. Jäkligt bra kn*llat tycker jag själv ;)

  Kram!

  [Svara]

  Zarah-Lou Reply:

  Ska jag vara brutalt ärlig?
  Ja, ok.

  Jag tror inte att det är så jättestor skillnad på vilket märke man använder när man köper en “Nail repair”, så fortsätt du med ditt märke om du vill, Malava har ju oxå en om jag inte minns fel. Så länge de inte heller är uttorkande så har de nog ungefär samma effekt skulle jag tro. :)

  [Svara]

 2. Linnon 26 Mar 2012 at 21:53 2

  Tack för tipset. Behöver verkligen fixa nåt till naglarna efter en lång torr vinter.
  Linn recently posted..Trött, tröttare, tröttastMy Profile

  [Svara]

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg