Apr 14 2012

Våren är här idag!

Idag har vi fantastiskt vårväder ute, om än lite kalla vindar. Tack gode gud för att man inte bor precis vid havet på denna ö, hade aldrig pallat det. Inte ens på sommaren! :)
Så jag och Louise drog till Romakloster istället och firade Olivia en stund på dagen. Hon bor i ett riktigt fint hus, helt ensamt med bara åkrar och skog runt om, mer min melodi!

Fick lära mig en ny slags marängtårta också, jag har ju alltid haft marängtårta med färska jordgubbar på min födelsedag så långt tillbaka jag kan minnas, men Olivia körde en marängbotten, grädde på, sedan upphackad banan, druvor, kiwi och….. passionsfrukt! Huuuuuuuur gott som helst!! Ska nog köra två tårtor på min födelsedag i år ;)

Bilden är tagen från i somras (eller två somrar sedan! Jisses!!) när jag var med och fotade ett otroligt fint bröllop i en av ruinerna i Visby.
Summarn kumma! Snart, hoppas jag!

Ingen har vågat skriva ännu.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg