Jun 21 2016

Vi har det bra.

Postad 22:03 i Resor -2016- Mauritius

mor01

Riiiiktigt bra.
Vi trivs. Dricker goda drinkar. Njuter av solnedgångar. Beundrar fortfarande stenen i poolen (haha! Så jävla SNYGG!!!). Försöker dröna men Le Morne är blåsigt. Solar. Pratar om hur vi en dag ska kunna bli hotellägare. Drömmer lite till. Tävlar om vem som kan hitta den minsta snäckan i sanden (sanden här är helt galen, jag vet att sand är koraller, men här SER man verkligen att varenda litet sandkorn är en korall. Varenda korn ser ut som något direkt upplockat ur havet! Typ bara en massa korallkross! Crazy!) och en massa annat som inte spelar någon som helst roll här i världen.

mor04

mor02

mor03

mor05

mor06

1 Svankande katter.

En kommentar to “Vi har det bra.”

  1. JUNITJEJon 23 Jun 2016 at 20:16 1

    Vilka härliga och fantastiska bilder! Där vill jag vara!

    Jag kikar in och önskar dig en GLAD MIDSOMMAR!!!

    [Svara]

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg