Dec 25 2016

Vi ses snart igen, Mexico!

Postad 22:00 i Resor -2016- Mexico

Så var min fjärde resa till Mexico slut.
Egentligen redan för en vecka sedan, då jag varit hemma ett tag.. men det har varit fantastiskt underbart att få komma “hem” igen (läs: hem till Mexico alltså, “borta bra men hemma bäst” är en stor fet lögn)!

Denna gång med pappa, pappafru och Melissa i släptåg och jag tror att alla blev, ja, “lika” går ju inte, men VÄLDIGT frälsta i Mexico. But then again, vem blir inte? :P

Playa Caracol, Cancún.

Jag bockar av att jag har badat i fler cenotes denna resa.
Att vi har bott på favoritplatsen Isla Mujeres (tidigare har vi bara åkt över, över dagen, flera dagar) och att jag lätt kommer att bo där nästa gång igen!
Att jag blivit biten/stucken av ett okänt djur i sängen en av nätterna, och att det gjorde så satans ont, blev helt bortdomnad typ 10×10 cm stort område runt om bettet. Jag fick aldrig reda på vad som bet mig. Däremot lärde jag mig att 1177 går inte att nå från utlandet, varken via telefon eller att skicka “RÅD” till deras SMS-nummer :P Men jag överlevde! Ta-daaa!
Och tillsist; att en badmadrass är ett måste att ha med sig från och med nu!  Ligga och guppa på en madrass, lite längre ut, bara skvalpa ned sig lite med vatten när det blir varmt och bara “rotera” madrassen med några små viftrörelser med händerna om man hamnar lite “fel” ;)

Playa Caracol, Cancún (Isla Mujeres där ute i havet).

Ps. Ja, vattnet är verkligen sådär blått i Cancún. Det är sjukt. Har rest lite lätt runt om i världen men aldrig stött på DEN DÄR blåa nyansen någon annanstans. Magisk!

1 Svankande katter.

En kommentar to “Vi ses snart igen, Mexico!”

  1. JUNITJEJon 30 Dec 2016 at 22:22 1

    SÅ fina bilder!
    Jag vill passa på att önska dig ett riktgt GOTT NYTT ÅR!

    [Svara]

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg