Jul 23 2015

Vilse i Fröjel.

Postad 12:30 i Gotland

Fröjel och Djupvik fick sig ett litet besök igår. Har hört så mycket gott om “Ekstakusten” men förstod aldrig riktigt var jag skulle köra ned, så det blev visst Fröjel och Djupvik. Såg ut som.. Gotland. Liksom.

Så vi åt en glass. Köpte rökt fisk. Kände på det iskalla vattnet. Njöt i solen och sen åkte vi norrut till Sjölsöbageriet och Krusmyntagården.
Ställen jag aldrig varit på tidigare, så det var himla kul!

“Gotlands godaste bullar” finns tydligen på Själsöbageriet, eller nej, jag menar Rute Stenugnsbageri, eller nej, jag menar Sylvis Döttrar.. såatteeeee.. nu ska vi åka runt för att själva komma fram till slutsatsen vilka som ljuger, vilka som inte har något smak och vilka som har rätt :P
Men absolut, Själsöbagieriet hade riktigt goda bullar. Även om sockerkringlorna var slut när vi var där. Vi åt vanilj- och kardemummabullar. Gott!

Krusmyntagården trodde jag bara skulle vara en lite butik mitt ute i ingenstans, men de var ju en hel resort :P
Matsal, restaurang, butik, lekplats och örtträdgård. Fint ställe!

Ingen har vågat skriva ännu.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg