Jan 25 2010

Visby Ladies on a sunday.

Postad 1:36 i Foto - Sport

Blev nöjd med mååååånga foton idag! Yay!
Damerna vann en väldigt viktig match och bjöd på en rysare – hela kvällen låg Visby Ladies och Umeå tätt, tätt efter och före varann, men tillslut vann Ladies. Många snygga mål från Ladies sida och det var en fröjd att följa matchen idag!

Ingen har vågat skriva ännu.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg