Sep 28 2010

Waiting for a ride back home.

Postad 22:58 i Foto - Porträtt

Från min och Louise halvspontana photoshoot. Fler bilder från den finns här.

(Har börjat fundera lite smått på att köra TFP-jobb här på Gotland. Att man kör några plåtningar med folk [som vill] där de i utbyte mot sin tid får några bilder – och jag får känna på hur det är att fota främlingar och lära mig mer poser och annat skoj ;)
Märkte att även fast jag känner Louise så var det väldigt stelt med posandet, vi skrattade mest för att vi inte visste hur vi skulle göra. Skitsvårt ju!)

Ingen har vågat skriva ännu.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg