May 16 2014

West Village.

Postad 8:00 i Resor -2014- New York

Det här med Brooklyn Bridge tidigt på morgonen är svårt.. ;)
Idag gick jag upp när klockan ringde (tidigt), men tappade lusten när det var lika grått som i går. Så jag tog det lite lugnt och väckte A lite senare. Vi gick och åt frukost och sen försökte vi lokalisera oss i tunnelbanesystemet och åkte ned till Houston och West Village för en liten promenad.
Jag hann fota en hel del fina trappor och vackra smidda grindar. Ni vet, Carries gata i Sex and the City? – Tills min kamera säger att minneskortet är fullt. Vilket det inte är (kortet fakkar ur när jag sätter i det i datorn, flyttar bort bilderna, raderar dem och sen sätter i det i kameran osv.) så jag var tvungen att radera mina 10-15 foton för att ens kunna ta fler under dagen. Så flera otroligt vackra bilder försvann :(
Motvilligt som fan! Men det var precis i början på dagen och jag ville verkligen fota längs med gatorna.

Efter ett tag börjar det spöregna och vi springer in på något “Pizza by the slice” eller liknande, och inser att det är en sjukt bra affärsidé och köper oss en valfri pizzabit och slår oss ned för en stund.
Regnet klingar av och vi börjar vandra Broadway upp och hem igen. Stannar i affärer, parker och hinner ta en och annan fika på vägen. New York är verkligen en otroligt trevlig och mysig stad!

Vi pratar om att gå till Grand Central Station men ta oss en liten vila på hotellet och lämna alla påsar. “Jag ska bara” ta några affärer i Manhattan Mall medan A springer upp på rummet – jag kommer hem lite senare, A har somnat och jag glömmer total GCS och det blir en halvsen middag ute.
Så var den dagen slut..

Imorgon SKA vi till Brooklyn Bridge. Det bara är så! :P

1 Svankande katter.

En kommentar to “West Village.”

  1. Malin mon 16 May 2014 at 21:14 1

    Det ser verkligen ut som på filmerna!!! Så coolt! Jag är så avis!!!

    [Svara]

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg