Nov 28 2013

What time is it? – Time to go home.

Postad 18:11 i Resor -2013- Mexico

Idag är domedagen kommen. Dagen då vi flyger hem från tre underbara veckor i paradiset..
Fy för denna “depression” jag börjar känna av..
Jag vill inte tillbaka till jobbet.
Jag vill inte hem till kylan.
Jag vill inte skrapa rutor.
Jag vill inte tänka på att laga mat.
Jag vill inte städa.
Jag vill inte vakna och frysa innan jag fått på mig kläder.
Alla dessa meningslösa i-landsproblem som jag inte vill leva med. Och aldrig har velat leva med.
Jag vill vakna, dra på mig bikinin och en sarong, slänga ihop en smoothie, hämta snorkelutrustningen och slänga mig i det apturkosa vattnet och bubbla godmorgon till sköldpaddorna och de färgglada fiskarna!

Nej fy. Vissa människor börjar sakna “hemma” när det börjar närma sig hemfärd – A exempelvis. Men nej. “Borta bra men hemma bäst” stämmer absolut inte på mig! Möjligtvis om man skulle tala om Sverige som land i sin helhet (när man ser fattigdom och misär på ett annat sätt i dessa länder..).. men när det kommer till vardagen och klimatet? Fy fan säger jag!

När man har fått smaka på livet här i Karibien så tänker man bara “vad fan gör jag i Sverige?”

Vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte!

Ska börja spara till nästa resa på en gång. Och så får jag försöka tänka att Mexico finn kvar. Jag kommer tillbaka.
Och i framtiden står mitt hus på Isla Mujeres och väntar på min ankomst.
Vi ses snart igen, Mexico!
Vi ses snart igen, Karibien! ::3

6 Svankande katter.

6 Kommentarer to “What time is it? – Time to go home.”

 1. linnon 28 Nov 2013 at 20:37 1

  Men seriöst, ni har INTE varit borta 3 veckor redan va..? Det kan inte gått så snabbt….!

  [Svara]

  Zarah-Lou Reply:

  Jo, tyvärr! :(
  Tre veckors semester (borta från jobbet i en månad..) är väldigt lagom! Tiden går lagom snabbt ändå! :)
  Men jag vet hur det är när bloggare reser iväg, tiden går så sjukt snabbt när man själv är kvar i vardagen ;)

  [Svara]

  linn Reply:

  Jag är så avundsjuk och planerar arton resor just nu ;P Måste ju fundera ut vart bröllopsresan ska gå.. kan inet bestämma mig.. john har ingen talan ;)

  [Svara]

  Zarah-Lou Reply:

  Vad har ni, eller DU ;) för tankar då? Bröllopsresa måste ju vara kul att planera!
  Ska ni vara borta en hel månad oxå? :)

  [Svara]

  Linn Reply:

  Näe tyvärr inte, vi har ju den lille att tänka på men 14 dagar hade varit skönt. Egentligen vill vi åka kryssning i i Karibien men flygresan är tyvärr inte på tal med en en 1,5 åring men vi funderar på att ta kryssning i Medelhavet istället.. Finns en på 10 dagar som passat oss perfekt..
  Svårt dock då vi tänkte önska oss bidrag till resan i bröllopspresent så vi kam ju inte boka ngt förens efter bröllopet! Jag som är en planerare dör lite inombords av att vänta ;P

  [Svara]

  Zarah-Lou Reply:

  Men att bara få komma iväg, slappna av och slippa tänka på vardag är så GRYMT underbart! Och kryssningar tror jag är väldigt underskattade! Hade själv gäääärna gjort en i Medelhavet, eller Karibien, eller.. överallt! xD

  Vad ni än bestämmer er för tror jag att ni kommer ha det urmysigt – ni tre tillsammans! :)

  [Svara]

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg