Nov 10 2013

YS Falls.

Postad 23:00 i Resor -2013- Jamaica

Idag skulle vi egentligen åkt på sådana där stora gummiringar ned för en ström. Vi åkte 1 timme och 30 minuter från Negril till “YS Falls” för att bada vid vattenfallen och sen åka på dessa ringar..
När vi kommer fram säger personalen på stället att de inte låter folk åka på dessa gummiringar halva tiden om året, vilket vår tourguide SÄÄÄÄKERT visste innan vi kom fram, men sket i att tala om det för oss när vi valde att boka en tour med honom på stranden..
Det bara kändes så när han stod och sade “sorry guys” där vid informationen. Besviken!
Men vi skulle ju i alla fall få bada vid vattenfallen (för samma peng…….) “yeah, the water is brown” säger tjejen. Det kom ett sådant sjukt regnfall igårkväll så vattnet var brunt idag pga. all jord. Okej. Besvikelse nummer två. Men vi ville bada i alla fall. So we did.

Vattenfallen/vattenfallet var sjukt stort och väldigt strömt, och nu när jag googlar på “YS falls” i efterhand inser jag att det måste ha berott på regnet eller säsongen, för på vissa bilder är vattnet kristallblått och det är inte alls så mycket vatten!

Så jag vet inte jag. 80 dollar per skalle och inträde på 16 dollar per skalle känns inte alls värt det såhär i efterhand. Hade man fått allt man trodde man skulle få så absolut! Det var en otroligt vacker plats att se, och att ha badat i ett svalkande vattenfall är det ju inte så många som har gjort :)

Men vi kommer INTE boka tours med den killen igen kan jag tala om. Nästa tour blir via hotellet eller direkt via en flashig hemsida som har utflykterna som jobb.

4 Svankande katter.

4 Kommentarer to “YS Falls.”

 1. Saijaon 11 Nov 2013 at 7:38 1

  Trist med utflykten som inte blev som ni väntade er men, ändå… vilken häftig upplevelse!
  Och vilka bilder!!!

  Djuuungeeeel! :happy:

  [Svara]

  Zarah-Lou Reply:

  Även om besvikelsen infann sig var det trots allt sjukt häftigt och roligt! :D

  [Svara]

 2. Elfridaon 11 Nov 2013 at 17:36 2

  Fan vad tråkigt att det inte blev som ni tänkt er. :( Förstår er besvikelse!

  Men… jag är ändå gaaaaalet avundsjuk (MED STIL ;) ) på er resa. Ser helt underbart ut! En solsemester sitter aldrig fel.

  [Svara]

  Zarah-Lou Reply:

  Avundsjuk med stil, precis som det ska vara! :D ;)
  Jo, det var ju en bra utflykt överlag, men samma pris utan att få allt man skulle och känna sig lite lurad över det var inte så kul. Men ångrar det ändå inte, såklart :)

  [Svara]

Trackback URI | Comments RSS

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar, men använd sunt förnuft!
» Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de publiceras.
» Kommentarer som anses stötande gentemot mig eller nära och kära raderas.
» Reklamkommentarer raderas.
» Lägger endast till bloggar jag gillar på bloglovin', inget "lägger du till mig så lägger jag till dig".
» Jag gör inga bloggdesigner på beställning just nu, kanske i framtiden.

:smile: :wink: :funny: :happy: :tounge: :cool: :love: :blushing: :sad: :ohoh: :eek: :angry: :paralysed: :no: :dead: :sleepy: :heart: :) :D ;) :P :* <) :/ :( ::/ /: ::3 :3 more »Visa ditt senaste blogginlägg